Praca: Zastępca Głównego Kucharza

Największy i najnowocześniejszy ośrodek narciarsko-rowerowy w Polsce Szczyrk Mountain Resort
poszukuje pracownika na stanowisko:
Zastępca Głównego Kucharza
Miejsce pracy: Szczyrk
Zakres obowiązków:
  • Nadzorowanie i wsparcie codziennej działalności kuchennej.
  • Pomoc w zarządzaniu zespołem i planowaniu menu.
  • Gotowanie, nadzór nad procesem przygotowywania posiłków i ich wydawanie.
  • Przestrzeganie standardów jakości i świeżości potraw.
  • Zarządzanie zapasami i zamówienia produktów.
  • Utrzymywanie czystości, higieny i bezpieczeństwa w kuchni.
  • Zastępowanie Szefa Kuchni podczas jego nieobecności.
  • Motywowanie i szkolenie personelu kuchennego.
Wymagania:
  • Doświadczenie na stanowisku kucharza.
  • Znajomość technik kulinarnych i umiejętność przygotowania różnych potraw.
  • Umiejętność pracy w zespole i komunikacji.
  • Dyspozycyjność.
  • Ważne badania sanitarne.
Oferujemy:
  • Umowę o pracę.
  • System premiowy.
  • Ubezpieczenie zdrowotne.
  • Pakiet zniżek i benefitów.
Prosimy, aby do CV dołączyć poniższą klauzulę:Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
APLIKUJ TERAZ

Kucharz

Zapoznanie się z Zakładowym Kodeksem Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz przestrzeganie zasad GMP i GHP w nim zawartych. Dostarczanie półproduktów,...

Kucharz/pomoc kuchenna

Przygotowywanie potraw, gotowanie, przygotowywanie produktów.Wymagane doświadczenie min. 1 rok.Wymiar czasu pracy do ustalenia - pełny lub 1/2 etatu. Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze...

Kucharz

- przygotowanie dań ala carte zgodnie z recepturami- przygotowanie dań na imprezy okolicznościowe, bankiety, catering,- dbałość o świeżość, jakość i prezentację przygotowywanych dań,-...