Pracownik Działu Mięsnego
Twoje główne zadania Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Wymagania Umiejętność pracy z...
Twoje główne zadania Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Wymagania Umiejętność pracy z...
prace w chłodni przy porcjowaniu drobiu, rozbiórka drobiu, prace porządkowe. Wymagania inne: książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia, dobry stan zdrowia, możliwość wykonywania pracy...
Oferujemy: umowę o pracę na pełen etat i terminowe wynagrodzenie, praca głównie na zapleczu stoiska, dużą samodzielność w działaniu, stabilną pracę w międzynarodowej firmie o ugruntowanej...