Pracownik Działu Mięsnego
Twoje główne zadania Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Wymagania Umiejętność pracy z...
Twoje główne zadania Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Wymagania Umiejętność pracy z...
prace w chłodni przy porcjowaniu drobiu, rozbiórka drobiu, prace porządkowe. Wymagania inne: książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia, dobry stan zdrowia, możliwość wykonywania pracy...
Pracownik produkcji (zakład mięsny). Miejsce pracy 42-311 Żarki-Letnisko (dojazd z Krakowa pociągiem lub możliwość zakwaterowania). Wymagania konieczne: Zawód: Rozbieracz-wykrawacz (wymagany...