Pracownik gastronomii
przygotowanie posiłków za pomocą zakupionych maszyn Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wymagania inne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wykształcenie minimum zawodwe, dobra organizacja pracy, punktualność, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność szybkiego uczenia się, odporność na stres, zaangażowanie w pracę, posiadanie aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Pszczyna
Umowa o pracę na czas określony
od 4 666 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
przygotowanie posiłków za pomocą zakupionych maszyn Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wymagania inne:
1.ściśle współpracować z Kierownikiem Sali,2. zapoznawać się ze stanem zapasów magazynu bufetowego i uzupełniać braki poprzez pobranie z magazynu głównego potrzebnych artykułów w oparciu...
wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy Wymagania konieczne: Zawód: Wydawca posiłków / bufetowy (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6) Uprawnienia:...