Praca: Pracownik gastronomii

Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Pracownik gastronomii
Miejsce pracy: Bielsko-Biała
Numer: StPr/25/0289
OBOWIĄZKI:
Obsługa Klienta i przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość lokalu.Praca w lokalu KURCZE PIECZONE w Bielsku-Białej przy ul. Andresa 81.Praca w systemie równoważnym według grafiku - pomiędzy godz. 6.00 a 21.00 od pon. do sob. + niedziela handlowa.Umowa o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: komunikatywność, wysoka kultura osobista
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
Uprawnienia: Dyspozycyjność
Uprawnienia: inicjatywa, otwartość


Wymagania inne:

Wymagane wykształcenie min. zasadnicze branżowe. Wymagana uczciwość, pracowitość, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Mile widziane badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie doświadczenie w gastronomii.

Miejsce pracy:

Bielsko-Biała


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej

APLIKUJ TERAZ

Pracownik restauracji

Wg programu stażu. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne:

Bufetowa

1.ściśle współpracować z Kierownikiem Sali,2. zapoznawać się ze stanem zapasów magazynu bufetowego i uzupełniać braki poprzez pobranie z magazynu głównego potrzebnych artykułów w oparciu...