Praca: Pracownik Gastronomi

Pracownik Gastronomi
Miejsce pracy: Szczyrk
Cześć!
Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać.
A nóż, widelec się skusisz!
Zarezerwuj sobie pracę już dziś!
 
Parę słów o nas:
Ośrodek posiada ponad 23 km zróżnicowanych tras narciarskich.
Dysponujemy 10-osobową koleją gondolową oraz trzema 6-osobowymi kolejami kanapowymi.

Co serwujemy?
  • Pracę na umowie zlecenie od 1 grudnia do 30 marca.
  • Maksymalnie 200h miesięcznie.
  • Stawkę 31 zł brutto/h.
  • Pracę w bardzo dobrze wyposażonej restauracji lub grill barze.
  • Stabilną formę zatrudnienia, nie płacimy “pod stołem”, nie zatrudniamy “na czarno”.
  • Przyjazną atmosferę w pracy – nie walczymy na noże :)
  • Elastyczność w ustalaniu grafików.
  • Udoskonalanie umiejętności poprzez szkolenia.
  • System premiowania.
  • Możliwość zakwaterowania.
  • Skipassy, w cenie 20€ za bilet sezonowy na nasze koleje linowe (Szczyrk, Jasna, Tatrzańska Łomnica, Spindlerovy Mlyn).
  • Aquapassy w cenie 20€ za bilet sezonowy do Aquaparków (Besenova, Tatralandia) i do Legendii.
  • 50% zniżki w naszej gastronomii.
  • 30% zniżki w naszych sklepach.
  • Darmowy parking.
Co zamawiamy?
  • Uśmiech i otwartość na klienta.
  • Mile widziane doświadczenie (nie wymagamy).
  • Zaangażowanie i pozytywne nastawianie do pracy.
  • Bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętność pracy w zespole.
  • Multi zadaniowość i umiejętność pracy pod presją czasu.
  • Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Prosimy, aby do CV dołączyć poniższą klauzulę:Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
APLIKUJ TERAZ

Pracownik restauracji

przygotowywanie napojów gorących i zimnych oraz deserów; obsługa klienta; obsługa kasy, prace magazynowe, prace porządkowe na terenie restauracji i terenie zewnętrznym* system czasu pracy...

Pracownik restauracji - obsługa ekspresu

przygotowywanie napojów gorących (kawy, herbaty), spienianie mleka*praca zmianowa w godzinach pomiędzy 8:00 a 20:00. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania...

Pracownik pomocniczy gastronomii

wg programu stażustaż w godz: 10-18, 12-20 Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wykształcenie: średnie zawodowe Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie Wymagania...