Praca: Kucharz

DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA DOROSŁYCH IM. ŚW. BRATA ALBERTA PROWADZONY PRZEZ ZGROMADZENIE SIÓSTR ALBERTYNEK
Kucharz
Miejsce pracy: Poraj
Numer: StPr/25/0545
OBOWIĄZKI:
1.Zapoznanie się z Zakładowym Kodeksem Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz przestrzeganie zasad GMP i GHP w nim zawartych. 2.Dostarczanie półproduktów, produktów i poddawanie ich obróbce wstępnej i wtórnej zgodnie z zasadami GMP i GHP.3.Sporządzanie posiłków w oparciu o jadłospis dekadowy, według ustalonych norm i receptur kulinarnych z uwzględnieniem walorów smakowych, dbanie o jakość przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków.4.Zmywanie i dezynfekcja naczyń zgodnie z instrukcjami HACCP.5.Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni.6.Zachowywanie wymaganej czystości w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych. 7.Zachowanie wymaganej czystości sprzętu kuchennego.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
Uprawnienia: inicjatywa, otwartość
Uprawnienia: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (wymagany staż - lata: 1)
Uprawnienia: książeczka Sanepidowska


Wymagania inne:

[Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy w zespole

Miejsce pracy:

Poraj


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 548 PLN


Opis wynagrodzenia:

6.00-14.00/12.00-20.00Umowa na okres próbny, następnie na czas określony i na czas nie określony. Praca w dni wolne.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Myszkowie

APLIKUJ TERAZ

Kucharz/ kucharka

Przyrządzanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, kreatywność,...

Kucharz

przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisów przygotowanych przez dietetyka, kontrola jakości posiłków. mile widziane wykształcenie gastronomiczne. doświadczenie na stanowisku kucharza....

Kucharz

- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi menadżera- porcjowanie i wydawanie posiłków- odpowiedzialność za jakość posiłków- przestrzeganie przepisów higieniczno-sanitarnych- dbanie o...