Praca: Kucharz

SZKOŁA POLICJI W KATOWICACH
Kucharz
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/2414
OBOWIĄZKI:
- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów żywnościowych,5. wydawanie posiłków słuchaczom oraz osobom uprawnionym do żywienia,6. właściwe użytkowanie sprzętu i urządzeń technicznych stanowiących wyposażenie stołówki,7. kierowanie zespołem ludzkim podczas pracy zmianowej w przypadku nieobecności kuchmistrza i szefa kuchni.- Godziny pracy pomiędzy 5.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli, 5 dni w tygodniu - praca zmianowa w równoważnym systemie czasu pracy z przedłużonym dobowym wymiarem do 12 godzin oraz ruchomy system czasu pracy - praca zgodnie z harmonogramem.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Niezbędne wymagania związane ze stanowiskiem:- zasadnicze, preferowane wykształcenie gastronomicznePożądane wymagania związane ze stanowiskiem:- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku o zbliżonym charakterze

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę w zastępstwie


Wynagrodzenie brutto:

od 4 909,50 PLN


Opis wynagrodzenia:

Wynagrodzenie: 4909,50 zł/brutto + dodatek za staż pracy od 5% do 20%. Praca na umowę o pracę na czas zastępstwa. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

APLIKUJ TERAZ

Kucharz

- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi menadżera- porcjowanie i wydawanie posiłków- odpowiedzialność za jakość posiłków- przestrzeganie przepisów higieniczno-sanitarnych- dbanie o...

Kompozytor dań i napojów - kierownik stanowiska

Przygotowanie naleśników, gofrów, pankejków i innych dań oraz napojów, wyciskanie soków, przygotowanie napojów ciepłych (kawa), robienie zamówień, produktów potrzebnych do powyższych...

Kucharz/kucharka/pomoc kuchenna

pomoc w przyrządzaniu posiłków, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza, przestrzeganie instrukcji obsługi urządzeń mechanicznych, instrukcji HACCP, wykonywanie poleceń szefa kuchni,...