Praca: Kucharz w małej gastronomii

KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Kucharz w małej gastronomii
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/2538
OBOWIĄZKI:
- Przygotowanie posiłków w małej gastronomii. - Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Zdolności kulinarne
Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy
Uprawnienia: Kreatywność


Wymagania inne:

Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 500 PLN


Opis wynagrodzenia:

Wynagrodzenie: od 5500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

APLIKUJ TERAZ

Pracownik / Pracownica Bufetu

Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w...

Kucharz/kucharka

Wymagane doświadczenie. Kontakt telefoniczny lub osobisty. Podania składać można e-mailem: biuro@restauracjaeuropa.com Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie na podobnym stanowisku...

Pracownik bufetu

Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce...