Praca: Kucharz w małej gastronomii

KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Kucharz w małej gastronomii
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/1611
OBOWIĄZKI:
- Przygotowanie posiłków w małej gastronomii. - Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Kreatywność
Uprawnienia: Zdolności kulinarne
Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy


Wymagania inne:

Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 500 PLN


Opis wynagrodzenia:

Wynagrodzenie: od 5500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

APLIKUJ TERAZ

Kucharz/pomoc kuchenna

Praca na kuchni, przygotowywanie potraw, gotowanie, tworzenie list zapotrzebowania, serwis, obsługa klienta indywidualnego, kreatywność Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżowe...

Kucharz

Przygotowywanie potraw. Odbiór towaru. Obróbka wstępna. Zachowanie receptury. Sprawdzanie jakości produktów. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Kucharz

gotowanie śląskich potraw, wydawanie posiłków do sprzedaży.Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 10.00-18.00). Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)...