Kucharz
1.Zapoznanie się z Zakładowym Kodeksem Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz przestrzeganie zasad GMP i GHP w nim zawartych. 2.Dostarczanie półproduktów,...
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania: wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, kreatywność, komunikatywność, osoba niekonfliktowa, sumienność, wysoka kultura osobista
Bytom
Umowa o pracę na okres próbny
od 6 000 PLN
Praca w godzinach między 6:00 a 17:00możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracyw dni ustawowo wolne od pracy- Restauracja nieczynna
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
1.Zapoznanie się z Zakładowym Kodeksem Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz przestrzeganie zasad GMP i GHP w nim zawartych. 2.Dostarczanie półproduktów,...
przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisów przygotowanych przez dietetyka, kontrola jakości posiłków. mile widziane wykształcenie gastronomiczne. doświadczenie na stanowisku kucharza....
- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi menadżera- porcjowanie i wydawanie posiłków- odpowiedzialność za jakość posiłków- przestrzeganie przepisów higieniczno-sanitarnych- dbanie o...