Pracownik gastronomii
przygotowanie posiłków za pomocą zakupionych maszyn Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wymagania inne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: aktualna książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna
[Umiejętność 2] : przygotowywanie z gotowych surowców posiłków typu: desery, przekąski itp., przygotowywanie napojów zimnych i gorących[Umiejętność 1] : obsługa urządzeń bufetowych typu: ekspres do kawy, kawiarka, dystrubutor napojów, kostkarka do lodu, shaker itp.[Inne] : Czas pracy - nominał miesiąca lub więcej
Wisła
Umowa o pracę na okres próbny
od 32,00 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
przygotowanie posiłków za pomocą zakupionych maszyn Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wymagania inne:
- praca w kuchni, wydawanie produktów spożywczych,- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych,- posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami...
wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy Wymagania konieczne: Zawód: Wydawca posiłków / bufetowy (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6) Uprawnienia:...